Potřebujete poradit s výběrem dlažby do vašeho prostoru? Volejte zákaznický servis +420 553 829 829, +420 731 191 567 v době od 6:00 - 15:00.
VZOREK PODLAHY

K luxusnímu tuningu patří luxusní podlaha

Ať už se tuningem zabýváte jakkoliv – svépomocí, nebo v amatérských či profesionálních dílnách, jako milovník tuningu musíte mít pro své luxusní auto i luxusní garáž. Ta se neobejde bez prvků, které dodávají garáži stylový vzhled a základem takové garáže je krásná podlaha.

Naše podlahy Fortelock jsou pro tyto účely jako stvořené. PVC dlaždice můžete různě barevně kombinovat a vytvářet tak na podlaze struktury dle vlastního vkusu. Podlahu můžete stylově sladit s vašim autem. Třešničkou na dortu je možnost potisknout podlahu libovolnou grafikou – ať už preferujete značku, nebo fotku vašeho auta.

Podlaha je odolná, tlumí případný hluk a velmi dobře se udržuje. Velkou výhodou je také možnost výměny jednotlivých dílů v případě nechtěného poškození. Pokud milujete realizaci úprav vašeho auta, oceníte i vlastní realizaci podlahy Fortelock. Ta se pokládá velmi snadno a na své dílo budete pyšni stejně jako na vašeho „motorového miláčka“.

Podívejte se na naši nabídku Fortelock Industry, která se do vytuněných garáží hodí nejvíce!

tuning_1080x1080_FB

Vzorek podlahy

Chci vzorek